ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

Προφίλ εταιρείας


Η εταιρία ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ Α.Ε. είναι μια Ελληνική εταιρία, εισαγωγής, επεξεργασίας και εμπορίας ξηρών καρπών, αποξηραμένων φρούτων και καφέ.

Για πάνω από 35 χρόνια η οικογένεια Σδούκου έχει ως στόχο να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα, διαλεγμένα προσεκτικά και μετά από την κατάλληλη επεξεργασία και τυποποίηση. Αρχικά η επιχείρηση κάλυπτε τις ανάγκες της πόλης των Ιωαννίνων και στη συνέχεια και της υπόλοιπης Ηπείρου.

Το 2002 η επιχείρηση μεταφέρθηκε σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική Περιοχή Ιωαννίνων όπου στεγάζεται μέχρι σήμερα ακλουθώντας τα πρότυπα HACCP και ISO 9001:2008. Έως το 2007 λειτουργούσε με την επωνυμία Σδούκος Γεώργιος Α.Ε. και στη συνέχεια μετονομάστηκε σε ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ Α.Ε. Το 2007 ήταν και η χρονιά που η ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ αναπτύχθηκε και επεκτάθηκε πλέον Πανελλαδικά.

Τα προϊόντα μας βρίσκονται ήδη σε πολλά καταστήματα της Ηπείρου και της Λευκάδας και σε επιλεγμένα καταστήματα ανα την Ελλάδα.

Στόχος του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι όλα τα προϊόντα μας με ένα κλικ να βρίσκονται στην πόρτα σας, σε οποιοδήποτε σημείο εσείς επιθυμείτε.

ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ξηροί καρποί
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ αποξηραμένα φρούτα
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ καφές