ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Η αποστολή των προϊόντων εντός Ελλάδας γίνεται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Για προϊόντα συνολικού πόσου ΑΝΩ των 30 € η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ.

Γενικά οι τρόποι αποστολής είναι:

  • Με ACS courier.
  • Με Μεταφορική Εταιρεία.
  • Παραλαβή από την Έδρα μας.

Συγκεκριμένα:

1) Με ACS courier:

Η παράδοση γίνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα, εκτός από κάποιες απομακρυσμένες περιοχές της χώρας όπου ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως τις 3 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής προκύπτει από το βάρος ή/και τον όγκο του προϊόντος και από την προσβασιμότητα του τόπου αποστολής.

Συγκεκριμένα για τις χρεώσεις των μεταφορικών:

  • Από 0-2 kg= 4,21 € (συμπεριλαμβανομένου Νόμιμου Φ.Π.Α 24%)
  • Κάθε επιπλέον kg = + 0,75 € (συμπεριλαμβανομένου Νόμιμου Φ.Π.Α 24%)

2) Αντικαταβολή

Το κόστος αντικαταβολής με courier ανέρχεται στα + 1,86 € (συμπεριλαμβανομένου Νόμιμου Φ.Π.Α 24%). Δηλ για παραγγελία μέχρι 2 kg η συνολική χρέωση της αντικαταβολής θα είναι 6,07 € (συμπεριλαμβανομένου Νόμιμου Φ.Π.Α 24%)

3) Με Μεταφορική εταιρεία:

Εφόσον η παραγγελία δεν μπορεί να παραδοθεί με courier επειδή είναι πολύ βαριά ή έχει μεγάλο όγκο, η αποστολή της- παράδοση μπορεί να γίνει με Μεταφορική εταιρεία. Η χρέωση αποστολής διαμορφώνεται από το βάρος, όγκο και τον προορισμό του προϊόντος. Η χρέωση μπορεί να είναι διαφορετική ανά περιοχή και γίνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας. Στην περίπτωση αυτή η εταιρία μας αναλαμβάνει την ενημέρωσή σας σχετικά με το κόστος αποστολής.

4) Παραλαβή από την Έδρα της Εταιρείας:

Αν θέλετε μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από την έδρα της εταιρείας μας η οποία στην Β.Ι.Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.